Reggeli:

  

Reggeli pizsamában vagy a svédasztal mellett?

 

Mindkettő lehetséges! Vagy a szobaajtóig visszük, vagy a földszinti étkezőben, illetve a teraszon kínáljuk a burgenlandi gazdaságok kézműves termékeiből összeállított „Luka-féle öröm reggelinket” (Luka-Genuss-Frühstück), melyhez tartósítószer mentes gyümölcsleveket és a szomszédos falusi pékségből származó ropogós kenyeret, friss cipót, zsemlét, péksüteményeket szolgálunk fel.

 

Asztalunknál hozzájuthat sokféle friss és kiváló régiós termékhez, sonkákhoz, sajtokhoz, gabonafélékhez, tojáshoz, zöldséghez és hazai, meg a világban valahol éppen érő gyümölcsökhöz.

 

Kínálatunk jó része közvetlenül a kertünkből származik. Érdemes megízlelnie házi lekvár különlegességeinket, melyekről híresek vagyunk ...! Újra eltesszük a például a nem kevés fáradsággal készülő csipkebogyó lekvárt pontosan nagymamáink receptje szerint.

 

Reggeli után, vagy napközben választhat kedvenc kávéi közül. Egy gombnyomással készíthet olyan specialitásokat, mint a bécsi melange, cappuccino, vagy a latte macchiato!

 

A reggelink ára 10,50 EUR felnőttek és 7,50 EUR a gyermekek részére.

 

Fentieken túl házunkban bármikor hozzájuthat a Mörbisch-i pincék boros szekrényünkben is megtalálható legjobb vörös és fehér boraihoz, az üzletinél jóval olcsóbb un. udvari árakon. Természetesen a borok mellett ásványvíz, üdítőitalok és sörök fogyasztása is biztosított vendégeink számára.